Τζουλιάνι: «Αντιδράσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος»

Τζουλιάνι: «Αντιδράσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε αλλά νίκησε τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-2 σετ, για την 3η αγωνιστική της Volley League και συνέχισε με το απόλυτο των νικών.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι παίκτες του αντέδρασαν στην πίεση και έδειξαν καλό πρόσωπο παίρνοντας τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Τζουλιάνι:

«Επειδή είδαμε την Ορεστιάδα σε πολλά βίντεο, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλά. Αυτό έκανε σήμερα, μας δυσκόλεψε σε πολλές ψηλές μπάλες, όμως αντιδράσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πήραμε μια σημαντική νίκη εδώ. Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες, τα παιδιά έπαιξαν καλά, τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πολύ, ειδικά ο Δαλακούρας έπαιξε πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα, μόνο στις ψηλές μπάλες να παίζουμε καλύτερα».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Η άποψη μου είναι, ότι ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, η Ορεστιάδα έπαιξε εξαιρετικά σήμερα, είχε ενέργεια. Ήταν πολύ σημαντικό που αντιδράσαμε στο καλό παιχνίδι της Ορεστιάδας και πήραμε τη νίκη. Δεν σερβίραμε δυνατά, όπως πρέπει να σερβίρουμε. Όταν δεν το κάνουμε αυτό, ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση, παίρνει εύκολα το side out και εμείς δυσκολευόμαστε, βγαίνουμε εκτός ρυθμού. Είδαμε, όμως, ότι όταν εμείς σερβίραμε σωστά, αυτομάτως είχαμε την αυτοπεποίθηση και κερδίσαμε τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ