Παπαδόπουλος: «Mεγάλη πρόκληση το Champions League»

Παπαδόπουλος: «Mεγάλη πρόκληση το Champions League»

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του «δικεφάλου» μίλησε για το Champions League και για την προετοιμασία για το Λιγκ Καπ. Επίσης, τόνισε πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ενώ θα ήθελε να δεί την ομάδα να προχωράει στην Ευρώπη. Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος: Για […]

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του «δικεφάλου» μίλησε για το Champions League και για την προετοιμασία για το Λιγκ Καπ.

Επίσης, τόνισε πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ενώ θα ήθελε να δεί την ομάδα να προχωράει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος:

Για την προετοιμασία: «Επιτέλους φαίνεται η προετοιμασία να φτάνει στο τέλος της, έπειτα και από την αναβολή. Δουλέψαμε αρκετά. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε ετοιμότητα και υπάρχει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Το απολυτά θετικό είναι πως ο καθένας μας απολαμβάνει κάθε στιγμή της προπόνησης».

Για το League Cup: “Έχουμε μπροστά μας δυο επίσημα παιχνίδια, με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και νίκη Αιγινίου, όπου θα τεστάρουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος, άλλα συγχρόνως θέλουμε τις δυο νίκες για να βρεθούμε στο φάιναλ 4 του λιγκ καπ”.

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League: “Μεγάλη πρόκληση για την ομάδα θα είναι και το Champions League. Θα αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες αντιμετωπίζοντας μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του βόλεϊ. Πιστεύω, μετά την κλήρωση, θα μπορούμε να μιλήσουμε για τη δυνατότητα μας να παλέψουμε για μια έκπληξη. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης”.

Κάλεσμα στον κόσμο: “Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας. Νομίζω ότι ο χρόνος των δυο εβδομάδων είναι αρκετός ώστε να προμηθευτεί ο κάθε φίλαθλος το εισιτήριο διάρκειας του. Περιμένουμε μια πρεμιέρα με σημαντικό αριθμό φιλάθλων, γεγονός που θα ικανοποιήσει τη διοίκηση άλλα και θα δώσει δύναμη στους παίκτες”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ