Ολυμπιακός – Άρης 3-1: «Πάτησαν» τον Άρη οι Ερυθρόλευκες

Ολυμπιακός – Άρης 3-1: «Πάτησαν» τον Άρη οι Ερυθρόλευκες

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν του Άρη με 3-1 σετ εντός έδρας, και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 σετ του Άρη εντός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο σετ, στη συνέχεια αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

To πρώτο σετ ξεκίνησε με τον Ολυμπιακός να τα κάνει όλα σωστά και να μην αφήνει πολλά περιθώρια στον Άρη, κάνοντας έτσι το 1-0 και βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.

Στο δεύτερο σετ ο Άρης βελτιώθηκε αισθητά και έτσι βρήκε τον τρόπο να απαντήσει επικρατώντας με 23-25, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι, με τις Θεσσαλονικείς να έχουν το πάνω χέρι αρχικά, όμως στη συνέχεια, οι Ερυθρόλευκες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να περάσουν εκ νέου μπροστά με 2-1 χάρη στο 25-22.

Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός ήταν κυριαρχικός και αφού επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του έφτασε σχετικά άνετα στο 25-11, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και παίρνοντας τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ