Η τριπλή ιδιότητα της Αναστασίας Μικρουδάκη (vid)

Η τριπλή ιδιότητα της Αναστασίας Μικρουδάκη (vid)

Μητέρα, εργαζόμενη και αθλήτρια στη Volley League γυναικών με την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν.

Στα 28 της χρόνια η Αναστασία Μικρουδάκη φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε ξεχωριστή στιγμή αυτής της τριπλής ιδιότητας, που η κάθε μία έχει τις δικές μεγάλες απαιτήσεις.

Μητέρα της Δήμητρας που είναι μόλις 1.5 έτους, δασκάλα σε σχολείο ειδικής αγωγής και ακραία στον νεοφώτιστο Ζ.Α.Ο.Ν., φροντίζει να αποδεικνύει καθημερινά πως όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…

Διαβάστε επίσης: Η Μπολόνια, τα 4 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ και η μάχη για τον Λάτο (pic+vid)

«Μητρότητα κι αθλητισμός συνδυάζονται με το σωστό προγραμματισμό και την ανάλογη βοήθεια», ξεκάθαρισε η Αναστασία με ύφος που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Στο μυαλό της ποτέ δεν υπήρξε το δίλημμα «τώρα που έγινα μητέρα ίσως πρέπει να σταματήσω τον αθλητισμό», αλλά σ’ αυτό έπαιξε ρόλο ότι ο σύζυγος της είναι άνθρωπος του αθλητισμού (προπονητής ενόργανης γυμναστικής στον Ζ.Α.Ο.Ν.) και η στήριξη που της παρείχε (και της παρέχει) είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Αποκάλυψε ότι τον πρώτο καιρό έφευγε από το σπίτι… βουρκωμένη, αφήνοντας τη μικρή της κόρη για την προπόνηση ή τους αγώνες, αλλά ελπίζει ότι θα τη δει κι αυτήν να γίνεται αθλήτρια και παραδέχθηκε πως όταν έρχεται στο γήπεδο για να την δει να παίζει το βλέμμα της πηγαίνει συνέχεια στη Δήμητρα.

Μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν στο βόλεϊ σήμερα, με μια δόση μελαγχολίας για τις παλιές εποχές, αλλά και τη δύναμη που της δίνουν τα παιδιά με τα οποία συναναστρέφεται καθημερινά στο σχολείο ειδικής αγωγής που εργάζεται…

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Αναστασίας Μικρουδάκη στο volleyball.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ