Ολυμπιακός: Κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας στο Ρέντη

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, θα υποδεχθεί στο Ρέντη, τον Αριστοτέλη Σκύδρας (04/02) για την 13η αγωνιστική της Volley League.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (4/2), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την εντός έδρας επικράτηση (3-1) κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, για τη 12η αγωνιστική της Volley League, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται και πάλι στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχεται στις 16:00 (YouTube/ESAP TV) τον Αριστοτέλη Σκύδρας, για τη 13η «στροφή».

Μερικές ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη (7/2), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν, κόντρα στην ομάδα της Σκύδρας, τη 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση Πογέτ: «Όταν ο Χάμες είναι καλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι»

Δηλώσεις:

Ανέστης Δαλακούρας:

«Μπροστά μας έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας στο Ρέντη. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας άλλη μία φορά, για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και τη διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ