Το σόου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο και τα… δελτία (vid)

Το σόου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο και τα… δελτία (vid)

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ απείλησαν να μην αγωνιστούν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, λόγω της παρουσίας 20 οπαδών τους, αλλά το σόου κράτησε 20 λεπτά!

Εδώ και αρκετές ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει ότι θα στήσουν το δικό τους σόου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ. Και αυτό έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή το γεγονός ότι στο γήπεδο που διεξάγεται το Final 4, βρέθηκαν περίπου 15-20 οπαδοί του Ολυμπιακού!

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, ξεκίνησε ένα πρωτοφανές σόου, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου.

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η παρουσία των εν λόγω οπαδών ήταν παράνομη, καθώς υπήρχε απαγόρευση μετακινήσεων με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Ο τρόπος που αντέδρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκάλεσε ένταση. Με αποτέσμα να υπάρξει έντονος διάλογος και με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, Νώντα Γεροθόδωρο, ο οποίος επανέφερε στην τάξη τον εκπρόσωπο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ζητώντας του να καταθέσει τα δελτία, ειδάλλως το παιχνίδι θα κατακυρονόταν υπέρα του Ολυμπιακού.

«Θα φύγουμε, δεν παίζουμε με αυτούς πίσω. Αν δεν φύγουν, εμείς δεν μπαίνουμε να παίξουμε. Εμειναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω για να μπουν αυτοί;», ανέφερε μεταξύ άλλων… on camera ο κ. Παϊσιάδης. Ενώ άλλος μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος προς τη γραμματεία και χωρίς να γνωρίζει ότι ακούγεται και… γράφεται από την κάμερα αποκάλεσε ρεμάλια τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους. Με τον Παϊσιάδη, ωστόσο, να τον σπρώχνει για να επιστρέφει στον πάγκο του Δικεφάλου! Ολα αυτά… on camera, επαναλαμβάνουμε!

Τελικά, μετά από το σχεδόν 20λεπτο σόου, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε κανονικά τα δελτία και το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ