ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Κύπελλο του βόλεϊ: «Μπράβο μάγκες!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Κύπελλο του βόλεϊ: «Μπράβο μάγκες!»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε δημόσια τα συγχαρητήριά της στην ομάδα βόλεϊ του Δικέφαλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πριν λίγο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε πρώτη να στείλει δημόσια τα συγχαρητήριά της μέσω twitter.

«Ο ΠΑΟΚ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο σάιτ του σημείωσε τα εξής: «Άξιος και περήφανος Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ νικώντας τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ 3-0 σετ.

Ο Δικέφαλος κατέκτησε έτσι τον 5ο τίτλο του την τελευταία τετραετία, (3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, ενώ ο Μάιος… είναι κοντά, αποδεικνύοντας ότι «ήρθε για να μείνει», γράφοντας την δική του ιστορία στο άθλημα.

Ο Σύλλογος που στην ιστορική του διαδρομή ποτέ, δεν αρέσκονταν σε βαρύγδουπους τίτλους όπως αυτοκράτορας, βασιλιάς και άλλες τέτοιες αυτάρεσκες «φούσκες», προτιμούσε και προτιμάει πάντα τον τίτλο του επαναστάτη. Αυτόν τον τίτλο υπερασπίστηκε και τίμησε στο Final 4 της Ρόδου, κερδίζοντας το κύπελλο, τις εντυπώσεις, αλλά και τον σεβασμό φίλων και εχθρών.

Λειτουργώντας σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ο καθένας στο ρόλο του και στο πόστο του, απέδειξε ότι «η εποχή ΠΑΟΚ ανέτειλε…» και αυτό πρέπει όλοι να το αντιληφθούν. Στο «σμαραγδένιο» νησί της Ρόδου, ο ΠΑΟΚ, αποδείχθηκε «ιππότης» για τους οπαδούς του, στους οποίους αφιερώνει το κύπελλο και «κουρσάρος» για τους αντιπάλους του, τα όνειρα των οποίων «κούρσεψε» με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η ιστορία έγραψε με χρυσά γράμματα…

ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2018»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ