Παπαδόπουλος: «Σούπερ ομάδα ο ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ και στην μπάλα!»

Παπαδόπουλος: «Σούπερ ομάδα ο ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ και στην μπάλα!»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και μίλησε για τις δικαστικές μάχες του ποδοσφαιρικού Δικεφάλου.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ), μίλησε για το Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ του Δικέφαλου στη Ρόδο, έστειλε ένα μήνυμα προς τον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση που έβγαλε νωρίτερα αλλά αναφέρθηκε και στις δικαστικές μάχες που έχει ανοικτές ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο.

«Σήμερα γιορτάζουμε το Κύπελλο, αύριο θα δούμε τι θα πούμε στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4» και πρόσθεσε: «Έχουμε σούπερ ομάδα στο βόλεϊ κι αυτό είναι απόρροια συντονισμένης δουλειάς. Έχουμε 1.200 διαρκείας , άλλοι δεν έχουν 1.200 διαρκείας ούτε στο ποδόσφαιρο… Το Κύπελλο ανήκει σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι μία δυνατή οικογένεια, με τον Θανάση Κατσαρή στην κεφαλή, τον Ιβάν Σαββίδη να βοηθά όλα τα τμήματα κι όποτε χρειάζεται είναι δίπλα μας. Οτιδήποτε φέρει το έμβλημα του ΠΑΟΚ, του αρέσει».

Στη συνέχεια ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στα ποδοσφαιρικά θέματα του ΠΑΟΚ και αρχικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Το περίεργο θα ήταν να είναι με ανοιχτές τις πόρτες το παιχνίδι! Από τα 15 παιχνίδια στην Τούμπα, τα 10 είναι κεκλεισμένων των θυρών φέτος! Ο κόσμος δεν μπόρεσε, δυστυχώς, να δει αυτήν την μπαλάρα που παίζει φέτος ο ΠΑΟΚ. Όλοι παραδέχονται ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Για την έφεση για την τιμωρία με την ΑΕΚ είπε: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, γιατί έχουμε απόλυτο δίκιο! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε ήδη βγει απόφαση, που θα δικαίωνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει πίσω και τους βαθμούς και να πάρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Από Δευτέρα θα μιλήσουμε για να πάμε έτοιμοι την Τετάρτη στη σύσκεψη. Στα μάτια όλου του κόσμου, ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει τα τρία παιχνίδια θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ