Ένα ακόμα «ραντεβού» με την ιστορία για τον Ολυμπιακό

Ένα ακόμα «ραντεβού» με την ιστορία για τον Ολυμπιακό

Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, αφού απόψε (5/3) στις 20:30 (COSMOTE SPORT 6), αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και όγδοο στην ιστορία του!

Το Σάββατο (4/3) το απόγευμα, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προπονήθηκε στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ. Σήμερα το πρωί, ημέρα του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού με τους Ισραηλινούς, οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στη «Shlomo Group Arena».

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Σίξερς 130-133: Δεν έφτανε ο «διπλός» Αντετοκούνμπο στα ελάφια

Υπενθυμίζεται, ότι ο Θρύλος θα δώσει τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με την ισραηλινή ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την άλλη Τετάρτη (15/3, 20:00).

Δηλώσεις:

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ