Final 4: Τέσσερις μονομάχοι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Final 4: Τέσσερις μονομάχοι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Με θέα το ιστορικό γεφύρι της Άρτας θα γίνει (10/3) το πρώτο σερβίς του 16ου Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.

Στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου ρίχνονται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΑΟ Θήρας, με τους δύο «Δικέφαλους» να συγκρούονται μεταξύ τους στα ημιτελικά και τις «πράσινες» να αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας, που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον πολυνίκη της διοργάνωσης (9 τίτλοι), Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Διαβάστε επίσης: Η δοκιμή του Μίτσελ με Ρέαμπτσιουκ, η αλλαγή του Χάμες και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Ο ομόλογός του στον πάγκο της Ένωσης, Γιουνούς Οτσάλ, η σύζυγος του οποίου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους λίγες ώρες πριν φτάσει στην Άρτα, υπογράμμισε ότι «είμαστε στο Φάιναλ-4 για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστώ όλους (για τις ευχές)».

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο που βρίσκεται σ΄ αυτό το Φάιναλ-4 και είμαι περήφανος για την ομάδα μου, που με τα αποτελέσματά της κέρδισε το δικαίωμα να είναι εδώ, στην Άρτα. Αυτό που θέλω όμως είναι να δώσουμε κι εδώ το 100% για να συνεχίσουμε τις εκπλήξεις», σχολίασε ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς για τον ΑΟ Θήρας.

Ο αντίπαλος του στον (χρονικά) πρώτο ημιτελικό, Γιάννης Καλμαζίδης (Παναθηναϊκός), δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές το έχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα. Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Α΄ ημιτελικός 18:00 ΑΟ Θήρας – Παναθηναϊκός (ERTSPORTS 1)

Β΄ ημιτελικός 21:15 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ΕΡΤ-3)

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τελικός 21:30 Νικητής Α΄ ημιτελικού – Νικητής Β΄ ημιτελικού (ΕΡΤ-3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ