Τζουλιάνι: «Ανυπομονούμε για τον τελικό, προνόμιο για εμάς το γεμάτο ΣΕΦ»

Τζουλιάνι: «Ανυπομονούμε για τον τελικό, προνόμιο για εμάς το γεμάτο ΣΕΦ»

Πανέτοιμοι και… ανυπόμονοι για τον τελικό μπροστά σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ είναι όλοι στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού όπως ανέφερε ο Τζουλιάνι στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς κόντρα στην Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, αντιμετωπίζει αύριο (15/3 και ώρα 20:00) την Μακάμπι στον επαναληπτικό τελικό του 3-0 του Ισραήλ για το CEV Challenge Cup. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ανακοινώνει sold out και η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω από θερμή στο φαληρικό στάδιο.

Κάτι που ενθουσιάζει τον Τζουλιάνι και τον κάνει να ανυπομονεί για την αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση για την οποία οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα – Στην Δ’ θα πάτε την επόμενη»

«Πρώτα απ’ όλα σεβόμαστε τη Μακάμπι. Παίζει όμορφο βόλεϊ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, όχι μόνο η νίκη Το θέλουμε πολύ. Έχουμε δουλέψει γι’ αυτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση.

Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι συνήθως. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που περιμένει και ονειρεύεται ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς που θα παίξουμε έναν τελικό σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο.

Ζω τη στιγμή. Δεν μπορώ να συγκρίνω το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ ονειρεύεται στιγμές σαν κι αυτή. Είναι μία σημαντική για μένα, για τους παίκτες και τη Μακάμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ