Τζουλιάνι: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Τζουλιάνι: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», στον ημιτελικό του Final-4 της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (1/4, 21:30).

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (30/3) το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Καλαμάτας η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών.

Από πλευράς Ολυμπιακού, το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν και μίλησαν ο προπονητής, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο αρχηγός και πασαδόρος, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Διαβάστε επίσης: Tuttomercatoweb: «Ενεργοποιεί την οψιόν για Χάμες ο Ολυμπιακός»

Την Παρασκευή (31/3) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports 1), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», στον ημιτελικό του Final-4 της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (1/4, 21:30).

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και στον δήμαρχο της Καλαμάτας για τη διοργάνωση του Final-4. Είναι φανταστικό μέρος. Αύριο, θα παίξουμε με μια ομάδα, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε εδώ, για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο τελικός είναι σε δεύτερο πλάνο. Πρώτα από όλα, σκεφτόμαστε τον ημιτελικό κόντρα στον Μίλωνα».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ευχαριστούμε πολύ την Καλαμάτα για την φιλοξενία και την διοργάνωση του Final-4. Έχω ακούσει πολύ όμορφα λόγια για την Καλαμάτα και το διαπίστωσα όσο είμαι εδώ. Είμαι τυχερός που είμαι μέλος αυτού του Final-4. Ο Μίλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες, αλλά και παίκτες με εμπειρία, όπως ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Πιστεύω, θα είναι ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ