Ρουμελιωτάκης : «Γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε»

Ρουμελιωτάκης : «Γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά αναφέρθηκε στον βασικό στόχο του πρωταθλήματος και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης μίλησε στο osfp.gr ενόψει του δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/4) στις 17:00 στο Ρέντη και τόνισε πως άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον δεύτερο ημιτελικό με την Κηφισιά θα μπούμε όπως μπήκαμε στο πρώτο ματς. Αποφασισμένοι για να κάνουμε το 2-0 στη σειρά. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ο βασικός μας στόχος και πιο σημαντικός το πρωτάθλημα.  Είμαστε συνειδητοποιημένοι και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την Κηφισιά κα να φτάσουμε στους τελικούς. Εκεί ξεκινάνε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν τον τίτλο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε,  έχουμε τις δυνατότητες αφού είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στους τελικούς για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ