Ολυμπιακός: Ισχύει κανονικά η Κάρτα Μέλους για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Ισχύει κανονικά η Κάρτα Μέλους για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την ισχύ της Κάρτας Μέλους, για τον πρώτο τελικό της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κανονικά θα ισχύσει για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού η Κάρτα Μέλους της σεζόν 2022-2023 στον πρώτο τελικό των playoffs της Volley League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/4/2023 στις 19:15 στο Ρέντη.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους θα εισέρχονται στη Θύρα 3 και στη Θύρα 7, ενώ τα εισιτήρια διατίθενται για τις Θύρες 1 & 2 τα VIP και τα Court Seats.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Χάμες

Eνώ αρχικά είχε ανακοινωθεί, ότι δεν θα ισχύσει η Κάρτας Μέλους, όπως συμβαίνει σε όλους τους τελικούς για λόγους ασφαλείας προκειμένου να ελεγχθεί η προσέλευση του κόσμου, αφού είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν και τα 20.000 περίπου Μέλη του συλλόγου, αποφασίστηκε εν τέλει λόγω των ημερών και της απουσίας αρκετού κόσμου, να ισχύσει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου της αναμέτρησης έχουν εξασφαλισμένη θέση ανεξάρτητα από την ώρα προσέλευση τους στο γήπεδο, ενώ για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου ΜΕΧΡΙ την κάλυψη της πληρότητας των διαθέσιμων θέσεων στις Θύρες που θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ