ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στέψη ή παράταση;

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στέψη ή παράταση;

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (28/4, 19:15) για τον τέταρτο τελικό της Volley League ανδρών, με τους ερυθρόλευκους να έχουν το προβάδισμα και την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο.

O τέταρτος τελικός των πλέι οφ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κορυφώνει τη δράση στο πρωτάθλημα της Volley League (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 28/4, 19:15).

Είναι ο πρώτος αγώνας τίτλου για την πειραϊκή ομάδα, που προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει άλλη μία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο «Δικέφαλος» στοχεύει να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 έτσι ώστε ο τίτλος να κριθεί σε πέμπτο αγώνα την Τρίτη 2 Μαΐου στο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να διαχειριστούν την ήττα στον τρίτο τελικό και μάλιστα παρότι προηγήθηκαν 2-0 σετ. Όλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να έχουν μία ακόμα ευκαιρία την Τρίτη 2/5. Στόχος της διοίκησης το «Παλατάκι» να είναι κατάμεστο.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δήλωσε: «Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε τον τέταρτο τελικό. Στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχε μεγάλη ισορροπία, γι΄ αυτό ελπίζω ότι οι διαιτητές δεν θα εξαρτηθούν από τον κόσμο».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης υπογράμμισε: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός, πόσο δε μάλλον στην έδρα του. Θα πρέπει από την αρχή να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ συγκροτημένοι στο πως θα διαχειριστούμε το ματς και στην τακτική που θα ακολουθήσουμε, για να τελειώσουμε τη σειρά».

Θα είναι το 83ο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 62-20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ