Λαμπρούση : «Χαρούμενες που γράψαμε ιστορία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ»

Λαμπρούση : «Χαρούμενες που γράψαμε ιστορία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ»

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε περήφανη για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τρεμπλ κόντρα στον Άρη.

Περήφανη για την εκπληκτική φετινή σεζόν του Ολυμπιακού και την ιστορική κατάκτηση του τρεμπλ δήλωσε η Τζίνα Λαμπρούση, η οποία χαρακτήρισε «τέλειο ταξίδι» τη χρονιά αυτή και έθεσε ήδη ψηλά τους στόχους και για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για την κατάκτηση του τρεμπλ με τον Ολυμπιακό: «Γίνεται ένας πανικός αυτή την στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενες. Το τέλειο ταξίδι του Ολυμπιακού φέτος έφτασε στο τέλος του. Είμαστε γεμάτες και πολύ χαρούμενες που γράψαμε ιστορία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ. Το θέμα είναι να κρατάμε τον πήχη ψηλά. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Τώρα ξεκουραζόμαστε και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη χρονιά».

Για το 29-0 στην Ελλάδα και το ρεκόρ στην Ευρώπη: «Ξέρουμε το επίπεδο στην Ελλάδα, αλλά μπαίναμε συγκεντρωμένες σε κάθε ματς. Στα ευρωπαϊκά μπαίναμε πιο ελεύθερα γιατί δεν περιμέναμε να φτάσουμε στον τελικό, πόσω μάλλον να το πάρουμε. Δεν υπήρχε τόσο μεγάλη πίστη για την κατάκτηση του τίτλου. Αλλά ματς με το ματς και νίκη με τη νίκη φτάσαμε στον τελικό και το πήραμε».

Για την επόμενη σεζόν: «Πρώτος στόχος σίγουρα θα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε στην Ευρώπη σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε. Ό,τι πει η διοίκηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ