Μπενίτεθ: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Μπενίτεθ: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (03/05, 19:00) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό της Volleyleague, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να ζητάει από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να γεμίσουν το Ρέντη και να στηρίξουν τους παίκτες του στη μάχη με τους Ασπρόμαυρους.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπα στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν ξεκίνησε η σεζόν, γνωρίζαμε ότι θα έφτανε αυτή η ημέρα. Είναι η στιγμή να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο σύλλογος και οι οπαδοί μας αξίζουν αυτό τον τίτλο. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε το επίπεδό μας. Τα πλέι οφ είναι μακρύς δρόμος και περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα και να μας βοηθήσουν».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρέντη, ενώ το δεύτερο ματς της σειράς θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν  Ράουβερντικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ