Ολυμπιακός : Sold out ο τρίτος τελικός με τον ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός : Sold out ο τρίτος τελικός με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του τρίτου τελικού της Volley League εξαντλήθηκαν.

Κατάμεστο θα είναι το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για τον τρίτο τελικό της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι Πειραιώτες προηγούνται με 2-0 στη σειρά και αν επικρατήσουν και σε αυτή την αναμέτρηση θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague (09/05, 19:00) με αντίπαλο τoν ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω ίντερνετ, παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους αφού κατά την είσοδό θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ