Τέλος ο Αταμάν – Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του…

Τέλος ο Αταμάν – Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του…

Οι λόγοι της απόφασης να απομακρυνθεί ο Τούρκος τεχνικός - Οι επαφές με τον Ντάρκο Ζάκοτς και η επικείμενη συμφωνία.

Τέλος από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Τούρκος, Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών για την αγάπη του προς τον Κεμάλ Ατατούρκ και θα πορευτεί με τον Σέρβο Ντάρκο Ζάκοτς.

Ο Τούρκος κόουτς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Δικεφάλου του βορρά απολύθηκε, αφού η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει μετά τις ανακοινώσεις των φίλων των ασπρόμαυρων για τα εθνικιστικά ποσταρίσματα του στο προφίλ του.

Όπως όλα δείχνουν, τη θέση του θα πάρει ο 60χρονος Σέρβος Ντάρκο Ζάκοτς, που έχει σπουδαίο βιογραφικό. Φέτος ήταν προπονητής της Παρτιζάν, ενώ έχει δουλέψει στις ρουμανικές Άλμπα, Κοστάντζα, την ιταλική Μπάρι, ήταν στην εθνική Ρουμανίας (2010-12) και στην εθνική Σερβίας (1996-2001).

Έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ρουμανίας, 13 πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα Σερβίας. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο 2017 με την Άλμπα, πίσω από την τουρκική Βακίφμπανκ και δυο φορές το ασημένιο στο CEV Cup.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει το ρόστερ του, παρόλα αυτά ο Ζάκοτς θα βάλει όμως την δική του φιλοσοφία στο σύνολο, δουλεύοντας με αυτό από την αρχή της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ