Στο Ρέντη και ο Στερν για να παίξει στο Βελιγράδι

Στο Ρέντη και ο Στερν για να παίξει στο Βελιγράδι

Ο Τόνσεκ Στερν είναι η προτελευταία άφιξη στον Ολυμπιακό, καθώς ο Άλεν Παγένγκ θα βρίσκεται ως τις 8 Οκτωβρίου στο Τόκυο με την εθνική Σλοβενίας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Επιστρέφει σιγά – σιγά ο Στερν στον Ολυμπιακό, αφού μετά τη λήξη του πρωταθλήματοςχειρουργήθηκε στο ισχίο, δεν έπαιξε με την Σλοβενία, έκανε αποθεραπεία και τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Μετά από την εξέταση του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο Στερν -αν όλα πάνε καλά- θα ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα την επόμενη εβδομάδα. Στόχος είναι ο παίκτης να είναι έτοιμος στις 25 Οκτωβρίου στο τουρνουά του Βελιγραδίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν και την Μπιγέλινα.

Διαβάστε επίσης: Και τελικά η ΚΕΔ το παραδέχθηκε: Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Καστελάνι. Ο Αργεντινός τεχνικός θα μείνει δυο εβδομάδες στην Ελλάδα και μετά θα κοουτσάρει την εθνική γυναικών Αργεντινής στους Παναμερικανικούς Αγώνες. Στο τέλος του επόμενου μήνα θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ