Επιστρέφει στην Ευρώπη η ΑΕΚ: «Θα δώσουμε όλη τη δύναμή μας κόντρα στη Βολουντάρι»

Επιστρέφει στην Ευρώπη η ΑΕΚ: «Θα δώσουμε όλη τη δύναμή μας κόντρα στη Βολουντάρι»

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο Κλειστό του Καματερού την Βολουντάρι από τη Ρουμανία, για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των «64» του Challenge Cup.

H ώρα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, ύστερα από αρκετά χρόνια, έφτασε καθώς οι Κυπελλούχες Ελλάδος υποδέχονται την Τετάρτη (11/10, 18:30) στο Κλειστό του Καματερού την ισχυρή Βολουντάρι από τη Ρουμανία, για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των «64» του Challenge Cup.

Ο προπονητής της Ένωσης, Γιουνούς Οτσάλ, αλλά και η αρχηγός, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, μίλησαν στο aek.gr για το πρώτο παιχνίδι και πώς το περιμένουν…

Αναλυτικά όσα είπε ο Οτσάλ:

-Κόουτς, είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ποιο είναι το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας;

«Παίζουμε κόντρα σε έναν πραγματικά πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, όπως είχαμε προγραμματίσει. Η προετοιμασία μας δεν πήγε ιδανικά. Αλλά φυσικά, θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα».

-Η ΑΕΚ ύστερα από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη. Θα είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Υπάρχει άγχος;

«Μου αρέσει πολύ η συμμετοχή στην Ευρώπη. Έχω βρεθεί σε ευρωπαϊκά ματς, από πολλές θέσεις σε διάφορα κλαμπ. Μας αρέσει η ιδέα, να κάνουμε κάτι ιστορικό για την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και να γράψουμε μία νέα ιστορία».

-Η Βολουντάρι, αναμφίβολα, είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Τι γνωρίζεις για εκείνη;

«Ξόδεψαν πολλά χρήματα για να δημιουργήσουν μία ομάδα, που μπορεί να κερδίσει το ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήμασταν άτυχοι στο θέμα της κλήρωσης. Θα παλέψουμε όμως. Και θα δώσουμε όλη τη δύναμή μας, για να πάρουμε πλεονέκτημα, πριν ταξιδέψουμε στη Ρουμανία».

-Πόσο σημαντική είναι για εσάς η στήριξη του κόσμου;

«Με τους οπαδούς μας, είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Μας δίνουν τεράστια δύναμη. Τους χρειαζόμαστε πολύ σε αυτά τα παιχνίδια».

Όσα είπε η Κωνσταντινίδου:

-Λαμπρινή, το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ μετά από χρόνια πλησιάζει. Πως αισθάνεστε για αυτό;

«Την Τετάρτη ξεκινάμε την ευρωπαϊκή μας μάχη, με ένα παιχνίδι κόντρα σε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Είναι μια καινούργια εμπειρία για την ομάδα μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες».

-Ποιος είναι ο στόχος σας;

«Είμαστε διψασμένες να το ζήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

-Περιμένετε τη στήριξη του κόσμου, που πέρυσι κατά γενική ομολογία, ήταν δίπλα σας;

«Θέλουμε και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έτσι και στο ευρωπαϊκό. Να είμαστε μαζί. Είναι, όπως κάθε φορά, ο έβδομος παίκτης μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ