Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση! (pics)

Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση! (pics)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, έδωσε το «παρών» στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», δίνοντας το σύνθημα για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Υπό το βλέμμα του προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (28/10) προπόνηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Με «φόντο» την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League, τη Δευτέρα (30/10, 17:00), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο κ. Κουντούρης έδωσε το «παρών» στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», δίνοντας το σύνθημα για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μία έκθεση που άλλαξε, ένας πυροσβέστης-γιατρός, λίγοι διαφωτιστικοί διάλογοι και ένα επικίνδυνο δεδικασμένο

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. τόνισε, μεταξύ άλλων, στους Κυπελλούχους Ευρώπης: «Είμαστε πρωταθλητές, είμαστε Κυπελλούχοι Ευρώπης, ζήσαμε όμορφες στιγμές πέρυσι, θέλουμε και φέτος να ζήσουμε ακόμη περισσότερα. Να είστε συγκεντρωμένοι όλη τη σεζόν, θέλω να διψάτε για τρόπαια. Είμαστε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος και όλα τα τμήματα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουμε εκεί».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ