Ολυμπιακός: Πρώτα στη Θεσσαλονίκη, μετά στη Ρουμανία

Ολυμπιακός: Πρώτα στη Θεσσαλονίκη, μετά στη Ρουμανία

Το Σάββατο (4/11) στις 17:00, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη Volley League, αφού αντιμετωπίζουν τον Πήγασο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική.

Πρώτη εκτός έδρας «αποστολή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (4/11) στις 17:00, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη Volley League, αφού αντιμετωπίζουν τον Πήγασο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-0) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζεται για πρώτη φορά -στο φετινό πρωτάθλημα- μακριά από την έδρα του και στοχεύει στο «διπλό» και στο «δύο στα δύο», σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Μόνο το χέρι δεν σήκωσε σαν τον Διαμαντίδη… (vid)

Στη συνέχεια, το διάστημα 10-12/11, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στον έκτο όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League στη Ρουμανία, με αντιπάλους τις Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, Προμετέι Ντνίπρο και Αρκάντα Γκαλάτι.

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Μπροστά μας είναι το δεύτερο παιχνίδι, το δεύτερο ματς και για μένα. Είμαι χαρούμενος, γιατί αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά, σε πολλούς τομείς. Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, γιατί χτιζόμαστε και θα πάμε εκεί με στόχο να παλέψουμε και να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δημήτρης Κομητούδης: «Εχουμε μπροστά μας ένα δεκαήμερο με δύσκολα ματς, με την Ευρώπη που ακολουθεί, όμως προτεραιότητά μας είναι η νίκη στη Θεσσαλονίκη, να πάρουμε το τρίποντο κόντρα στον Πήγασο. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στο πρωτάθλημα, παίζοντας καλό βόλεϊ. Για αυτό αγωνιζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ