Volley League Γυναικών: Το ντέρμπι «αιωνίων» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Volley League Γυναικών: Το ντέρμπι «αιωνίων» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ξεχωρίζει, σήμερα διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε άδειες κερκίδες, λόγω τιμωρίας των «πρασίνων».

Παράλληλα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του ΑΠ. Πεύκων.

Διαβάστε επίσης: Nίκη των Κινγκς, του θετικού Βεζένκοφ, επί των Θάντερ (105-98) – Πήραν το… ντέρμπι με τους Σανς οι Λέικερς (119-122)

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου)
  • Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil (Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μούζουλας)
  • Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Ο. Θήρας (Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μαυράκης)
  • Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Π.Α.Ο.Κ. (Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μαυρίδης)
  • Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Α.Σ.Π. Θέτις (Διαιτητές: Βελώνης, Γεωργάκη)
  • Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ε.Κ. (Διαιτητές: Μάλφας, Γεωργιάδης Στ.)

Βαθμολογία:

  1. ΑΕΚ 8
  2. Ολυμπιακός 8
  3. Θέτις 7
  4. ΑΟ Θήρας 6
  5. Μαρκόπουλο 6
  6. Παναθηναϊκός 6
  7. Ηλυσιακός 4
  8. Αρης 4
  9. ΠΑΟΚ 2
  10. Απολλώνιος 2
  11. ΑΠ Πευκών 1
  12. Λαμία 0

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ