Δεύτερη νίκη επί της Μλάντοστ και πρόκριση στους «16» του CEV Cup για τον ΠΑΟΚ (3-0)

Δεύτερη νίκη επί της Μλάντοστ και πρόκριση στους «16» του CEV Cup για τον ΠΑΟΚ (3-0)

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Μλάντοστ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16» του CEV Cup.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και «πατώντας» πάνω στη νίκη του στην Κροατία με 3-0 σετ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, επίσης με 3-0, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στους «16» του CEV Cup.

Οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι μπήκαν αγχωμένα στο ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο σετ, οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, μέχρι και το 14-14. Ένα ξέσπασμα, όμως, των «ασπρόμαυρων», με πρωτεργάτες τους Τσβάντσιγκερ και ντε Ντρις έφερε το 18-14 κι έκτοτε οι Θεσσαλονικείς δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, παίρνοντας το σετ με 25-18.

Οι Κροάτες, που χρειάζονταν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το ματς σε «χρυσό» σετ, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο δεύτερο σετ. Προηγήθηκαν με 3-1 και 6-4, όμως η… χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Με τον Τακουρίδη να ανεβάζει την απόδοσή του και τον Ντε Ντρις να συνεπικουρεί, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε και έφτασε να προηγείται και με +3 (13-10) στα μισά. Η ύστατη προσπάθεια της Μλάντοστ έφερε το 18-19, όμως συνεχόμενοι πόντοι του Ντε Ντρις βοήθησαν τους γηπεδούχους να φτάσουν στο 22-19 κι εν συνεχεία στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 25-21, «καθαρίζοντας» την πρόκριση.

Εχοντας χαλαρώσει οι «ασπρόμαυροι», επέτρεψαν τους Κροάτες να διεκδικήσουν το τρίτο σετ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν – και πάλι – μαζί μέχρι το 11-11. Τσβάντσιγκερ και Μούχλιας ανέβασαν στροφές, το παιχνίδι έφτασε στο 24-20 με τον εξαιρετικό Φαν Χάρντερεν να τελειώνει το ματς στο 25-20, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μιλάνο.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ