ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός 3-1

ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός 3-1

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Παμβοχαϊκού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague και είδε τον Ερνάντο Γκόμεζ να επιστρέφει.

Ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση το τρίτο σετ στο οποίο χαλάρωσε, ήταν πολύ καλύτερος από τον τέταρτο πέρυσι Παμβοχαϊκό κι έτσι κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τους Βάλκιερς και Σαφράνοβιτς πήραν την νίκη κι έφτασαν τους εννέα βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός. Στην άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας κάκιστο ξεκίνημα.

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με συνολικά 18 πόντους ενώ τρομερή εμφάνιση έκανε και ο Γκόμεζ (με 16) στην επανεμφάνισή του (ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπωρούσε). Για τον Παμβοχαϊκό, μοναδικός διακριθείς ήταν ο Παλέντζας με 20 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν 13 λάθη στην επίθεση και 13 λάθη στο σερβίς δείγμα της κακής της εικόνας που κόστισε την τρίτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-13, 25-15, 23-25, 25-15

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ