«Μάχη» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο Ρέντη!

«Μάχη» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο Ρέντη!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, δίνουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, αφού υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στα «αστέρια», στην ελίτ, στη «μάχη» της Ευρώπης, την Πέμπτη (11/1). Στις 19:30 (COSMOTE SPORT 6HD), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, δίνουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, αφού υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Σχεδόν 20 χρόνια μετά: Η επίδοση που ξεχώρισε στο ντέρμπι «αιωνίων»

Στο προτελευταίο ματς των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος, που μετράει τρεις βαθμούς (11 η Ζιράτ, έξι η Ζάκσα, τέσσερις η Ροζελάρε), υποδέχεται στο Ρέντη μία από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ του κόσμου, πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια (!), κόντρα στην οποία θέλει τη νίκη, ώστε να μείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Η αυριανή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», πέρα από τρία διαδοχικά Champions League, έχει στο παλμαρέ της εννιά πρωταθλήματα Πολωνίας, 10 Κύπελλα και τρία Super Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ