Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-3: «Ασπρόμαυρος» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-3: «Ασπρόμαυρος» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών

Τον πρώτο τίτλος της σεζόν πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», κατακτώντας το Σούπερ Καπ Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Ένα ματς θρίλερ διεξήχθη στον Ρέντη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σετ-σετ και σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ακόμα και πόντο-πόντο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν στο τέλος από τα συνεχόμενα ταξίδια στην Ευρώπη για το Champions League και ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου!

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Μπαρτζώκα για μεταγραφή, Μιλουτίνοφ και Γκος!

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Φαν Ντε Ντρις σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο να δίνει το προβάδισμα με 19-20 και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης το «καθάρισε» για το 0-1. Στο δεύτερο σετ πάλι οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, αλλά οι Παγένκ και Στερν βγήκαν μπροστά και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ισοφάριση με 25-21.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 9-12 και 12-15, με τον Λινάρδο να κάνει εξαιρετικά σερβίς και το προβάδισμα αυτό δεν χάθηκε μέχρι το τέλος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το 2-1 με 25-20.

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένα στο τέταρτο σετ για την ισοφάριση, πήρε από νωρίς προβάδισμα με 5-2 και 10-6, φτάνοντας εν τέλει στο 2-2 με 25-18. Στο tie break, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από την αρχή και έφτασε εύκολα στην επικράτηση (12-15) και στην κατάκτηση της κούπας.

Τα σετ: 25-27, 25-21, 20-25, 25-18, 12-15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ