Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: «Πάτησαν» το «τριφύλλι» τα Ερυθρόλευκα κορίτσια

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: «Πάτησαν» το «τριφύλλι» τα Ερυθρόλευκα κορίτσια

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επιβλήθηκε με 3-0 σετ.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα κορίτσια τού Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ.

Έτσι οι Ερυθρόλευκες ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πιάνοντας τις Πράσινες στο 13-2, συνεχίζοντας έτσι το σερί νικών που έχουν χτίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και μην αφήνοντας περιθώρια στον «αιώνιο» να αντιδράσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο της συνάντησης.

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά παίρνοντας μια μικρή διαφορά, όμως με οδηγό το μπλοκ ο Παναθηναϊκό κατάφερε να πλησιάσει και να μπει στη διεκδίκηση του σετ, ωστόσο οι Ερυθρόλευκες έφτασαν στο 25-19 και έκαναν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι Πράσινες ήταν εκείνες που ξεκίνησαν καλύτερα και βρέθηκαν μπροστά με 11-9, όμως οι Ερυθρόλευκες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και με το 25-21 κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στα σετ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και στο τρίτο καταφέρνοντας να προηγηθεί με 20-14, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 22-22, ενώ μια απόφαση του βοηθού παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα με την μπάλα να είναι καθαρά έξω (φωτο). Εν τέλει όμως οι Ερυθρόλευκες έφτασαν στο 26-24 και στο τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ