Αρκάς – Ολυμπιακός 3-0: «Λύγισαν» στη Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι»

Αρκάς – Ολυμπιακός 3-0: «Λύγισαν» στη Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Σμύρνη και ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Αρκάς στην Τουρκία μένοντας εκτός των ημιτελικών του CEV Cup

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αρκάς στην Τουρκία καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ και έμεινε εκτός των ημιτελικών του CEV Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στα τρία σετ, πίεσαν τον τουρκικό σύλλογο, έδειξαν ότι μπορούσαν την πρόκριση, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και να εκμεταλλευτούν τη νίκη τους με 3-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι εντός των ελληνικών συνόρων.

Έτσι ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με μια σειρά από πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στο κορυφαίο επίπεδο, απέναντι σε σπουδαίες ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ, τόσο στο Champions League, όσο και στο CEV Cup.

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυναμικά, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και χτίζοντας ένα μικρό προβάδισμα που έφτασε και τους τέσσερις πόντους. Η Αρκάς όμως έδειξε τη δύναμή της και ισοφάρισε σε 20-20, ενώ πέρασε μπροστά με 23-22, διαμορφώνοντας και το 25-23 για να κάνει το 1-0 και να προηγηθεί.

Οι Τούρκοι μπήκαν με την ίδια ορμή στο δεύτερο σετ, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 10-6, όμως ένα τάιμ άουτ του Καστελάνι άλλαξε την εικόνα των Ερυθρόλευκων που με μαχητικό πνεύμα κατάφεραν όχι μόνο να πλησιάσουν, αλλά και να περάσουν μπροστά με 14-13. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν, γύρισαν το ματς και έκαναν το 2-0 χάρη στο 25-22.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Καμία ομάδα δεν έκανε πίσω και δεν άφηνε την άλλη να χτίσει διαφορά, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 10-9. Η Αρκάς πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 14-11 και έκτοτε οι Πειραιώτες κυνηγούσαν στο σκορ. Όσον κι αν πίεσαν δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή, με τους Τούρκους να φτάνουν στο 25-21 και να διαμορφώνουν το τελικό 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-22, 25-21)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ