Άρης : Ανανέωσε η Βερόνικα Χουντίμα

Άρης : Ανανέωσε η Βερόνικα Χουντίμα

Η Γαλλίδα ακραία θα φορέσει την κίτρινη φανέλα και την επόμενη χρονιά.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βερόνικα Χουντίμα για την επόμενη σεζόν.

Η Χουντίμα είναι γεννημένη στις 8 Ιουλίου το 1988 στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, έχει γαλλικό διαβατήριο και είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας.

Αγωνίζεται ως ακραία και αποκτήθηκε από τον σύλλογο την περσινή χρονιά, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης εφτάδας τέσσερις φορές.

Η Βερόνικα Χουντίμα δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που θα παραμείνω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Άρη. Είναι σημαντικό για μένα πως η ομάδα πίστεψε σε μένα και εγώ πιστεύω σε αυτήν. Νιώθω πως έχω παραπάνω πράγματα να δώσω στην ομάδα και σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο του Άρη, που μας στηρίζει όλη τη χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά, καθώς οι στόχοι θα είναι μεγάλοι και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Κάθε μέρα θα πρέπει να γινόμαστε καλύτερες. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στο σύλλογο και θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά με τις συμπαίκτριες μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με νίκες, μετάλλια και φυσικά χαρά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ