Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ, για το 10ο Κύπελλο της ιστορίας του

Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ, για το 10ο Κύπελλο της ιστορίας του

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει αύριο (10/3,20:15) κόντρα στην ΑΕΚ το 10ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι

Το 10ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορία του στο βόλεϊ Γυναικών διεκδικεί, την Κυριακή (10/3) το βράδυ, ο -πολυνίκης του θεσμού- Ολυμπιακός. Ανήμερα των 99ών γενεθλίων του πειραϊκού συλλόγου, στις 20:15 (ΕΡΤ 3), η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Λουτράκι, στον τελικό του Final-4 του θεσμού, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος», οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στον τελικό, όπου θέλουν να νικήσουν και τις «κιτρινόμαυρες», για να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο στη σεζόν 2023-24.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Νέο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ με τη Σταυρούλα – Χαμός με τις… καμπύλες της!

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στον τελικό και συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε καλό επίπεδο βόλεϊ. Αύριο, θα είναι το πιο σημαντικό ματς, θέλουμε τη νίκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά με την ΑΕΚ, οπότε θα είναι και πάλι ένα μεγάλο ματς στο γήπεδο. Θέλουμε να γράψουμε μια ακόμη σελίδα επιτυχίας στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Είναι ένας τελικός Κυπέλλου, όλα μπορούν να συμβούν. Οπότε, χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά πιστεύω πραγματικά, ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να κάνουμε το τελευταίο βήμα σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω αύριο, μακάρι να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τον τίτλο εδώ, στο Λουτράκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ