Καστελάνι: «Ερχόμαστε στο Final-4 στην καλύτερη δυνατή φόρμα»

Καστελάνι: «Ερχόμαστε στο Final-4 στην καλύτερη δυνατή φόρμα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας, Ντράγκαν Τράβιτσα, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ.

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (28/3) το μεσημέρι, στην αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών (29-30/1).

Από πλευράς Ολυμπιακού, το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο προπονητής, Ντανιέλ Καστελάνι και ο αρχηγός, Ντράγκαν Τράβιτσα, οι οποίοι μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για το Final-4 του θεσμού στη Λάρισα. Την Παρασκευή (29/3, 20:15, ΕΡΤ 3), οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ Νεάπολης, στον ημιτελικό του Κυπέλλου και σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου (30/3, 20:15, ΕΡΤ 3), τον νικητή του Παναθηναϊκός-Μίλων.

Διαβάστε επίσης: Μπέος: «Θέλει η π…να να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει»

«Έχουμε έρθει με την καλύτερη φόρμα»

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ, σε μία διοργάνωση με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει αγώνες υψηλού επιπέδου και ελπίζω, να παραμείνουν κοντά στην διοργάνωση και το άθλημα. Το Final-4 είναι διαφορετικό από τις σειρές αγώνων, είναι διαφορετική και η προσέγγιση. Θεωρώ, ότι είναι καλό για εμάς ότι η σειρά με τον Μίλωνα πήγε στα πέντε παιχνίδια, καθώς έχουμε έρθει με την καλύτερη δυνατή φόρμα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, Τράβιτσα, υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις ομάδες και να δώσουμε στον κόσμο ένα ωραίο παράδειγμα, για τα παιδιά που θα έρθουν να μας δουν, όπως και στους φιλάθλους που πέρασαν δύσκολα το τελευταίο διάστημα και να πάρουν μία χαρά από τον αθλητισμό και τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ