Για το δεύτερο βήμα προς τον τίτλο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό

Για το δεύτερο βήμα προς τον τίτλο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός, φιλοξενεί σήμερα (15/4, 17:45) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για το δεύτερη παιχνίδι της σειράς των τελικών της Volley League.

Το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλει ανδρών θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί σήμερα (15/4, 17:45) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι Πειραιώτες μετά το break (3-0) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο κλειστό του Μετς, θέλουν στον κρίσιμο δεύτερο τελικό με τους «πράσινους», να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό

Ο Τόνσεκ Στερν μίλησε ενόψει της δεύτερης κρίσιμης αναμέτρησης τονίζοντας πως «στο πρώτο ματς, κάναμε εξαιρετική δουλειά, παίξαμε καλά, κερδίσαμε και κάναμε το 1-0. Ετσι, έχουμε ένα μικρό αβαντάζ. Ωστόσο, αύριο, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και μετά τον πρώτο τελικό.

Είμαστε καλά, αλλά αύριο θα είναι πιο δύσκολο το ματς από το πρώτο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι ο έξτρα παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε να μας στηρίξει και να κερδίσουμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, σε κάθε πόντο, σε κάθε φάση, ώστε να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε».

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντανιέλ Καστελάνι, από την μεριά του δήλωσε: «Αύριο, είναι ένας ακόμα τελικός, η ομάδα είναι καλά. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο, όπως στο πρώτο ματς, που η εικόνα μας ήταν πολύ θετική. Ωστόσο, το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να είμαστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γιατί το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Πιθανότατα, ο αντίπαλος θα αλλάξει κάποια πράγματα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί για αυτόν τον τελικό. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προπόνηση, έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ