ΠΑΟΚ : Σταματάει το βόλεϊ ο Παντακίδης!

ΠΑΟΚ : Σταματάει το βόλεϊ ο Παντακίδης!

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης ανακοίνωσε πως σταματάει οριστικά το βόλεϊ εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Γιάννης Παντακίδης μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Παντακίδης ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Δικεφάλου του Βορρά και την εκπληκτικά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, που συνοδεύτηκε από τρία πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας, Γιάννης Παντακίδης, αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού για την απόφασή του…

«Η μεγάλη αγάπη που νιώθω για τον ιστορικό αυτό σύλλογο, δεν περιγράφεται μέσα σε λίγες γραμμές. Είναι πολλά παραπάνω…μα πάνω από όλα είναι αληθινή!

Από μικρός ήθελα να αγωνιστώ με την φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Προσπάθησα για αυτό, πίστεψα σε αυτό και τελικά κατάφερα να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πραγματικά είναι τιμή μου που υπήρξα αρχηγός σε αυτό το τμήμα!

Με αυτή την ομάδα πανηγύρισα τίτλους….
Με αυτή την ομάδα γεύτηκα την αποτυχία….
Με αυτή την ομάδα ένιωσα περήφανος….
Με αυτή την ομάδα έκλαψα…
Με αυτή την ομάδα γέλασα…

Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να την αποχωριστώ! Ο πρόσφατος τραυματισμός που είχα μέσα στη σεζόν, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου ως αθλητής. Είναι ιδιαίτερα στενάχωρο για εμένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από το φιλέ…αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Θανάση Κατσαρή και τον πρόεδρο του Τ.Α.Π. κ. Αντώνη Τσαλόπουλο για όσα έκαναν για εμένα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παισιάδη, τον κ. Τζήκα, την κ. Γιαννακοπούλου, τον κ. Λίτσα, τον κ. Αλεπίδη, την κ. Μανώλα, τον κ. Μπελεβεσλή, όσους με πίστεψαν, όσους με βοήθησαν, τους συμπαίκτες μου στις ομάδες όπου αγωνίστηκα, τους γιατρούς κ. Νικηφορο και Λευκαδίτη, τους φυσικοθεραπευτές, τον φροντιστή κ. Καζία , τον κ. Εμμανοηλίδη και τους φύλακες Νίκο και Μιχάλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, στους συνδέσμους (και ειδικά στους Βυζαντινούς Ενωμένους Μαχητές) που με στήριξαν στα δύσκολα. Πραγματικά οι στιγμές που έζησα μαζί τους, ως αθλητής, θα μου μείνουν αξέχαστες!

Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να αγκαλιάζει την ομάδα και να την βοηθήσει, όπως αυτός ξέρει, ώστε να πετύχει ακόμα περισσότερους τίτλους.

Η αγάπη μου για τον Σύλλογο δε σταματά. Εύχομαι να συνεχίσω να βοηθώ και πάλι στην ομάδα, από οποιαδήποτε θέση ή την κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ