ΠΑΟΚ : Απέκτησε Γκόρτσανιουκ

ΠΑΟΚ : Απέκτησε Γκόρτσανιουκ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ζένια Γκόρτσανιουκ, με το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσανιουκ, με τον έμπειρο ακραίο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά. Το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση του παίκτη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νίκη Αιγινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή, Zenia Gorchaniuk.

Ο έμπειρος αθλητής (ύψος 2,00 μ.) γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1987 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Προέρχεται από οικογένεια αθλητών του βόλεϊ, καθώς τόσο ο πατέρας του (παίκτης της Εθνικής ομάδας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) όσο και ο θείος του, αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και η αδερφή του Ελένη έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του παίκτη για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ….

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ένα υγιές σωματείο που έχει στόχο πάντα το πρωτάθλημα. Είναι τιμή μου να ακολουθήσω και εγώ αυτή την πορεία! Αγαπώ την Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η οικογένεια μου. Οι συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ είναι φίλοι μου, και αυτό είναι σημαντικό για το άθλημα μας για να είμαστε δεμένοι και να λειτουργούμε καλύτερα ως ομάδα! Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και εύχομαι σε όλους υγεία και καλό πρωτάθλημα!»

Η πορεία του…

Αγωνίστηκε στην ουκρανική Lokomotiv Khrarkov (1996-2000), στον Επίκουρο Πολίχνης (2004-05) και στον Αριστοτέλη Σκύδρας (2005-06). Επίσης έχει παίξει στις μικρές ομάδες και με την καλή του απόδοση κατάφερε να φτάσει στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή (2006-11), ενώ ακολούθησε ο Φοίνικας Σύρου (2012), η Αl Maty (2012-13) του Καζακστάν, η ρωσική Gubernskiy (2013-14), ο Άρης (2014), η ΜΕΝΤ (2015), Al Sadd (2015) του Κατάρ, ο Ηρακλής Χαλκίδας (2015-16), η τουρκική Tokat Belediye Plevnespor (2016-17) και η Νίκη Αιγινίου (2017). Στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στην πολωνική Łuczniczka Bydgoszcz.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ