Αργυρό μετάλλιο οι γυναίκες στους Μεσογειακούς

Αργυρό μετάλλιο οι γυναίκες στους Μεσογειακούς

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έφθασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την ανώτερη Κροατία με 3-1

Με το αργυρό μετάλλιο θα επιστρέψει από την Ταραγόνα και τους Μεσογειακούς Αγώνες, η εθνική βόλεϊ γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έφθασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την ανώτερη Κροατία με 3-1. Τα σετ με πρώτη την Ελλάδα: 16-25, 13-25, 25-17, 14-25.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δήλωσε στην ιστοσελίδα volleyball.gr: «Νομίζω ότι αυτό το αργυρό μετάλλιο είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Είναι ένα πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα για την χώρα. Στον τελικό με την Κροατία ότι και αν κάναμε δεν γινόταν να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλό μας. Σε θέσεις κλειδιά έχει παίκτριες παγκοσμίου επιπέδου με μεγάλη εμπειρία και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Σε κάποια σημεία πιέσαμε με το σερβίς μας αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήταν καλύτερη ομάδα.

Αλλάξαμε αρκετές φορές παίκτριες για να βρούμε ρυθμό. Κάποιες ήταν κουρασμένες από την διοργάνωση, η Μερτέκη είχε κάποια ενόχληση στο γόνατο, αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας. Νομίζω ότι με μόνο πέντε εβδομάδες προετοιμασίας και με ελάχιστα φιλικά η Εθνική έδειξε το δρόμο. Πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια και νομίζω ότι θα φθάσουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ