ΠΑΟΚ : Υπέγραψε η Κιόση

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε η Κιόση

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την 33χρονη διαγώνιο Ελένη Κιόση.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Παίκτρια του «Δικέφαλου» για την ερχόμενη σεζόν θα είναι η διαγώνιος Ελένη Κιόση.

Η 33χρονη πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία της Ιταλίας με την ομάδα της Trentino Rosa. Η έμπειρη αθλήτρια στο παρελθόν είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ :

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 33χρονη αθλήτρια, γεννηθείσα του 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 Κατηγορίας της Ιταλίας.»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με το Δικέφαλο, η Ελένη Κιόση δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι ένας Σύλλογος που έχει μεγάλα σχέδια και θέλει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Χαίρομαι που θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την υλοποίηση των στόχων μας. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ