Σμιτ: «Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό» (pic)

Σμιτ: «Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Καναδός διαγώνιος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ευκαιρία που του δίνουν και τόνισε ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Γκάβιν Σμιτ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τόντορ Αλεξίεφ στο ρόστερ του Ολυμπιακού,  τον Καναδό διαγώνιο να ετοιμάζεται σιγά σιγά για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αρχίσει προπονήσεις με τους Ερυθρόλευκους.

Ο 32χρονος με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ευκαιρία που του δίνουν και τόνισε ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σμιτ είχε ξεκινήσει την καριέρα το 2007 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Εντεκα χρόνια αφότου άρχισαν όλα, επιστρέφω πίσω στην Ελλάδα. Όμως, αυτή τη φορά για άλλη πόλη και άλλη ομάδα. Θα παίξω στον Ολυμπιακό, στην Αθήνα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ανυπομονώ να έρθω, να συναντήσω όλους στην ομάδα και στο σύλλογο. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία! Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο έμπειρος άσος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ