Η Χαντάβα διαψεύδει τις «δηλώσεις» της στο σάιτ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Η Χαντάβα διαψεύδει τις «δηλώσεις» της στο σάιτ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Η Ευαγγελία Χαντάβα, προχώρησε σε διάψευση της φερόμενης ως δήλωσή της που ανέφερε «έρχομαι στον ΠΑΟΚ, την ομάδα της καρδιάς μου».

Η Ευαγγελία Χαντάβα, διεθνής βολεϊμπολίστρια που θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στο facebook, διέψευσε τις δηλώσεις που είχαν ανέβει στο σάιτ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και ανέφεραν τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου, οπότε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το εντυπωσιακό μεγάλο που χτίζεται στο γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δηλώσεις της αθλήτριας να «κατέβουν» από το συγκεκριμένο σάιτ και να παραμμείνουν μόνο τα λεγόμενά της στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα, το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ακόμη σε υψηλό επίπεδο οπότε το να επιστρέψω Ελλάδα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Τόσο η Α1 όσο και η νεοσύστατη PreLeague απαρτίζονται από πάρα πολύ καλές κι έμπειρες παίκτριες γι’αυτό και όταν ένα μεγάλο Σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ μου έκανε την πρόταση να συνεργαστούμε, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ κι ας ετοίμαζα τις βαλίτσες μου γι’άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αισθάνομαι χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα, που θα είμαι στη Θεσσαλονίκη και που θ’αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι εδώ έχουν όραμα και παρότι η ομάδα αγωνίζεται ακόμη στην PreLeague λειτουργούν και σκέφτονται σαν ομάδα της Α1 κι αυτό λέει πολλά! Στόχος μας είναι η άνοδος και είμαι σίγουρη ότι είμαστε όλοι διατεθειμένοι να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να τον πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με τον κόσμο μας πάντα δίπλα μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ