Ζορπίδης : «Δώσαμε όρκο για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή»

Ζορπίδης : «Δώσαμε όρκο για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή»

Στα σχέδια που έχει για τον Άρη αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ζορπίδης που δραστηριοποιείται και πάλι στο τμήμα βόλεϊ του ιστορικού συλλόγου.

Ο γνωστός παράγοντας του Άρη Μιχάλης Ζορπίδης που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από διάφορα πόστα φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.

Ο κ. Ζορπίδης που ασχολείται και πάλι ενεργά με το τμήμα βόλεϊ του ιστορικού συλλόγου, τόνισε ότι στόχος του είναι ο «Θεός του πολέμου» να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ομάδα βόλεϊ είπε:

Βλέποντας τον Άρη πρωταγωνιστή και να είναι σε κακή κατηγορία είπα ο Άρης πρέπει να πάει στην θέση που του αρμόζει. Έτσι λοιπόν έδωσα μία ευκαιρία στον προπονητή για να κοιτάξει να βρει νέα και ορεξάτα παιδιά για να μπορέσουν να κάνουν την ομάδα του Άρη και όχι να έχουμε τους βετεράνους για να πούμε ότι ανεβήκαμε κατηγορία και τελειώσαμε. Αυτά είπα στα παιδιά και στον προπονητή. Μου έδωσαν τον λόγο τους ότι θα ανεβάσουν την ομάδα, από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα δείξουν. Δώσαμε όρκο να ανεβάσουμε τον Άρη κατηγορία και να τον πάμε εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορώ να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα μέχρι τώρα βήματα είπε:

Μέχρι τώρα πάμε καλά. Θα δούμε όμως τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος. Η φανέλα είναι του Άρη είναι μεγάλη και δεν νομίζω ότι πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Για το οικονομικό κομμάτι είπε:

Έχω αναλάβει εξ’ολοκλήρου το οικονομικό. Δεν υπάρχουν από αλλού συμμαχίες και στηρίγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα.

Για το αν γνωρίζει για τη συνεργασία του Καρυπίδη είπε:

Δεν γνώριζα αυτή τη συνεργασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ