Ολυμπιακός: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντρέα Γκαρντίνι – «Δουλεύω σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης»

Ολυμπιακός: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντρέα Γκαρντίνι – «Δουλεύω σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης»

Συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ο Ιταλός τεχνικός Αντρέα Γκαρντίνι.

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (22/7). Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τους Πειραιώτες εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης και έδωσε το σύνθημα για κατάκτηση των στόχων τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε οτι πέρσι ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους«ερυθρόλευκους» μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ανάβουν… φωτιές στην Ισπανία: «Ο Ολυμπιακός συλλέγει πληροφορίες για την περίπτωση του»

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντρέα Γκαρντίνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Η δήλωση του Αντρέα Γκαρντίνι:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό γιατί πρώτα από όλα είναι ευκαιρία για εμένα να δουλεύω σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης στο βόλεϊ και όχι μόνο. Επίσης πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και ότι στο φινάλε της επόμενης χρονιάς δεν θα έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προηγούμενη σεζόν. Να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε τη νέα περιπέτεια σε λίγες ημέρες και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα ματς. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά μαζί με τον μάνατζερ για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ