Κηφισιά – Παναθηναϊκός 3-1

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 3-1

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια σημείωσε η Κηφισιά που επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Ζηρίνειο, και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Volley League. Στο πρώτο σετ οι Πράσινοι διατηρούσαν το προβάδισμα μέχρι το 18-17, όμως η Κηφισιά με όπλο το καλό σερβίς του Σοάρες ανέτρεψαν το σκορ και πήραν προβάδισμα τεσσάρων […]

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια σημείωσε η Κηφισιά που επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Ζηρίνειο, και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Volley League.

Στο πρώτο σετ οι Πράσινοι διατηρούσαν το προβάδισμα μέχρι το 18-17, όμως η Κηφισιά με όπλο το καλό σερβίς του Σοάρες ανέτρεψαν το σκορ και πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων (23-19), το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ (25-21).

Το επόμενο ήταν και το πιο αμφίρροπο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με την Κηφισιά να καταφέρνει και πάλι να φτάσει τη διαφορά στους 3 (22-19) και να κατακτά το δεύτερο σετ με 25-23.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο τρίτο σετ και με όπλο το καλό του ξεκίνημα και την ηρεμία που επέδειξε κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ (25-18).

Στο τέταρτο σετ η Κηφισιά ξέφυγε στο σκορ από νωρίς, με τους Πράσινους να μην μπορούν να απειλήσουν (25-21) και μοιραία να ηττώνται.

Με τη νίκη αυτή η Κηφισιά έφτασε τους 8 βαθμούς και έπιασε στην  3η θέση τον Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους τρείς βαθμούς και την 10η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ