Σμιτ: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, έχω ακούσει τα καλύτερα»

Σμιτ: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, έχω ακούσει τα καλύτερα»

Ο Καναδός διαγώνιος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους Ερυθρόλευκους φιλάθλους για το «ζεστό» καλωσόρισμα.

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός δήλωσε ο Γκάβιν Σμιτ, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Ο Καναδός στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι έχει ακούσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα για τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για το «ζεστό» καλωσόρισμα.

Ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης και την Πέμπτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός προπονητής καλωσόρισε τον Σμιτ στην ομάδα και τον παρουσίασε στους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καναδού:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και αυτό τον μεγάλο σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ καλά αποτελέσματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί, να κατακτάει τίτλους και να έχει στη σύνθεσή της τους καλύτερους αθλητές. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Μου αρέσει που θα αγωνιστώ για αυτό το σύλλογο που ήδη έχω διαπιστώσει ότι είναι εξαιρετικός οργανισμός και πολύ καλούς ανθρώπους. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για το ζεστό καλωσόρισμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα μέχρι στιγμής στα social media και είμαι ενθουσιασμένος».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Σμιτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ