Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Ρουμελιωτάκης

Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Ρουμελιωτάκης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη ο οποίος επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και επίσημα ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης για την σεζόν 2018-19. Ο 29άχρονος ακραίος επέστρεψε στην Κηφισιά ύστερα από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Ρουμελιωτάκη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο 29χρονος ακραίος επιστρέφει στην Κηφισιά μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς είπε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω ξανά πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί τους. Είναι για εμένα μία καινούργια αρχή. Όπως κάνω πάντα έτσι και φέτος θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δουλέψω σκληρά για το καλό της ομάδας μου.

Η εμπειρία μου στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετική και αισθάνομαι πιο ώριμος. Το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο που συνάντησα και οι εμπειρίες που έζησα σίγουρα θα μου κάνουν καλό στην μετέπειτα πορεία μου τόσο στο άθλημα όσο και στη ζωή μου.

Εύχομαι να έχουμε μία καλή περίοδο με υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ