Λατρεία από Χίπε για Ολυμπιακό και Ελλάδα : «Βοηθήστε με να γίνω Ελληνίδα!»

Λατρεία από Χίπε για Ολυμπιακό και Ελλάδα : «Βοηθήστε με να γίνω Ελληνίδα!»

Η Σάσκια Χίπε έδεσε για δύο ακόμα χρόνια στο μεγάλο λιμάνι και ζητάει βοήθεια για να γίνει ...συμπατριώτισσά μας!

Η Σάσκια Χίπε ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και όπως δήλωσε ήδη άρχισε να αισθάνεται Ελληνίδα όπως η ίδια είπε. Η Γερμανίδα διαγώνιος που βρίσκεται στην χώρα μας από το 2016 έσταξε… μέλι για την χώρα μας, τονίζοντας ότι θα άλλαζε ευχαρίστως ακόμη και υπηκοότητα.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία που έχω κάποια ασφάλεια να μην σκέφτομαι σε έναν χρόνο που θα πάω. Θα είμαι εδώ για τουλάχιστον δύο χρόνια και βλέπουμε μετά. Είμαι πολύ ευτυχής γι’ αυτό. Υπέγραψα για δύο χρόνια γιατί όλοι ξέρουν οτι αγαπώ τον σύλλογο και την χώρα», είπε αρχικά  η 27χρονη βολεϊμπολίστρια. Και συνέχισε: «Είναι υπέροχα εδώ από πλευράς ομάδας, χώρας, ανθρώπων. Για μένα δεν υπήρχε λόγος να αλλάξω και ήξερα οτι δεν θα μπορούσα να βρω αυτό το πακέτο πουθενά αλλού. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα κορίτσια της Εθνικής, είχαν μια σπουδαία χρονιά. Πήραν τα πάντα εδώ με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτές και αυτό δείχνει οτι η Ελλάδα κάνει βήματα προόδου και είναι υπέροχο».

Και κατέληξε: «Δεν ξέρω πως θα πάει, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω την ελληνική υπηκοότητα. Μπορείτε ελεύθερα να με βοηθήσετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ