Χαντάβα : «Τιμή μου να παίζω σε μία ομάδα όπως ΠΑΟΚ»

Χαντάβα : «Τιμή μου να παίζω σε μία ομάδα όπως ΠΑΟΚ»

Η Εύα Χαντάβα με δηλώσεις της στην ΕΡΤ3 τόνισε πως είναι τιμή της να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ για τη μάχη της ανόδου με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ευχήθηκε να επικρατήσει ο «Δικέφαλος»

Για τους στόχους της ομάδας, τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ και τη μάχη ανόδου με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μίλησε η Ευα Χαντάβα σε συνέντευξη στην ΕΡΤ3. Πιο αναλυτικά η βολεϊμπολίστρια του «Δικέφαλου» δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να παίζω σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σέβομαι όλες τις ομάδες που έχω παίξει στην Ελλάδα, όμως αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι ότι θα τα δώσω όλα».

Για τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα είναι το όραμα που υπάρχει για το μέλλον. Θέλω να τη βοηθήσω να φτάσει εκεί που θέλει».

Γιατο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα διαθέτει εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι και πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς!»

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ. Χατζηβασιλειάδης ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είχε δύο επιτυχημένες χρονιές παίρνοντας το πρωτάθλημα. Φέτος στόχος είναι η άνοδος, αλλά θέλουμε φυσικά και το πρωτάθλημα. Είναι στόχος του κ. Αμοιρίδη που στηρίζει το τμήμα. Είναι τιμή μου που υποστηρίζω το τμήμα από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το όραμα μας δε σταματάει εκεί. Στοχεύουμε και στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά στον ΠΑΟΚ μας αρέσουν τα δύσκολα και έτσι θα κάνουμε το επόμενο βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ