Καμπερίδης : «Επανεκκίνηση για να ξαναπάρουμε τα σκήπτρα του ελληνικού βόλεϊ»

Καμπερίδης : «Επανεκκίνηση για να ξαναπάρουμε τα σκήπτρα του ελληνικού βόλεϊ»

Για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά της Κύπρου μίλησε ο Κυριάκος Καμπερίδης, ενώ τόνισε ότι απώτερος στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κύπρο για τη συμμετοχή του στο τουρνουά προετοιμασίας και ο Κυριάκος Καμπερίδης μίλησε τόσο για το τουρνουά όσο και για τους στόχους των «πράσινων». Ο Κυριάκος Καμπερίδης δήλωσε:

«Με τη διοίκηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού κάνει επανεκκίνηση, με σκοπό να ξαναπάρει τα σκήπτρα στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι τόσο βαρύ το όνομα του συλλόγου που δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Κύπρου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είναι ευεργετική. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο. Μεγάλες Κύπριες αθλήτριες, όπως η Μαρία Χρυσοστόμου, η Αλεξία Ροτσίδου, οι αδελφές Νικολάου, η Ρούλα Κατσαμπή, ήταν πρωταγωνίστριες με την πράσινη φανέλα και κέρδισαν πολλούς τίτλους. Ειλικρινά, είναι τιμή μας που θα παίξουμε στην Κύπρο, ευχόμαστε το τουρνουά να γίνει θεσμός αλλά, το πιο σημαντικό που είναι ευχή ολόκληρου Ελληνισμού, μία μέρα να παίξουμε και στην Αμμόχωστο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ