Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Πορφύρα για χρήσιμα συμπεράσματα

Ολυμπιακός: Φιλικό με τον Πορφύρα για χρήσιμα συμπεράσματα

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν τον Πορφύρα και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τις «ερυθρόλευκες» αθλήτριες να δουλεύουν σκληρά, με στόχο να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν έτοιμες στα πρώτα ματς της νέας σεζόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/09( οι νταμπλούχες Ελλάδας θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Πορφύρα και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα ξεκινήσει στις 19:00. Αυτό θα είναι το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού μετά τις δυο συναντήσεις με την Turkish Airlines  και αυτό που προηγήθηκε με το Αιγάλεω. Την Παρασκευή οι Ερυθρόλευκες θα αναχωρήσουν για την Τουρκία, όπου το Σαββατοκύριακο θα δώσουν δύο νέα φιλικά με την Turkish Airlines.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ