Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται οι Ράουβερντινκ και Τερβαπόρτι

Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται οι Ράουβερντινκ και Τερβαπόρτι

Οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και αναμένονται στην Αθήνα για να ξεκινήσουν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην ερυθρόλευκη προετοιμασία και να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι Γερούν Ράουβερντινκ και Έμι Τερβαπόρτι. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός ακραίος θα ταξιδέψει στη χώρα μας την Κυριακή (30/09), ενώ ο Φινλανδός πασαδόρος αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα (1/10).

Ο Γερούν Ράουβερντινκ πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και βοήθησε τα μέγιστα τους Ερυθρόλευκους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οσον αφορά στον Έμι Τερβαπόρτι, ο Σκανδιναβός αποτελεί ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών και ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές το επόμενο διήμερο θα δώσουν δύο φιλικά και ο Ιβηρας προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Την Πέμπτη στις 19:00 οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, ενώ την Παρασκευή στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν τον Παμβοχαϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ